Sunday, December 23, 2012

I'M BACCCKKKKK UOLLSSS :)

Ehem ehem , assslamualaikum.... sayaaa nk cakap yg sy kembali lagi dlm dunia belog ni , haha , mesti korg ingt aku tanak update belog ni kan , haha , no lah.. act blum smpi masenyee . last post aku bertarikh 4 may 2012 ? :O haha , sungguh tak ku sangka diriku dpt bertahan utk tidak berbelog , Alhamdulillah aku boleh buktikan if tade belog aku still boleh hidup dgn sng hati :P haha , adoi , penat membebel :P opss silap penat menaip bcoz dh lama x practice :P haha , sy dolu dolu kojenyeee menaip jeee -.- haha , tu yg keje lain x jdi , haha , mlm ni , aku akn updated satu post khas utk NEW YEARR x lamee lagi :) just around the corner just wait n seeee :)

Selain itu , korg x thu kan aku stdy kt mana skrg ? haaa , cu tekeee :P haha , aku belajar kt Kolej Matrikulasi Perlis masuk 28 May 2012 :) Alhamdulillah skrg aku msok sem 2 :) now tgh cuti krismass :) haha , x sangka kan cepat sgt masa berlalu pergi , smpi kita tak sedar masa meninggalkan kita. ni haa nk cite about aku yang sedang belajar utk berjauhan dgn parents :) mcm2 org aku jmpe kt sni weyy! bnyk sgt ! mcm2 pey 'el perngi angin baran suma adelah! perghh. susah nk jaga hati org lain doh! sedangkan hati sndri pon x terjaga, kadang kadang kita perlu mengalah agar keadaan tidak akan mnjadi lebih keruh,

First of all, thanks a lot to my teachers SKSaujanaUtama, SMKSaujanaUtama and Kolej Matrikulasi Perlis :) for teaching me to be a good learner and learn so many things! :) jasamu akan ku kenang smpi bila2 , sayanggggg cikgu cikgu semua! Moga dimurahkan rezeki serta dipanjangkan umur ~ aminnn ya rabbal alaminn~ :)  ehem.. kawan kawan sy nk ucapkan Selamat Tahun Baharu okay ? May Allah Bless us <3 hee="hee" nbsp="nbsp" p="p">memori 2012 tersemat dlm ingtn hanya tinggal kenangan yg akan dikenang smpi bile2 . i can't forget this moment :) walaupon bnyk perkara yg berlaku but i must be strong! go Nadiah go Nadiah dont brake my heart nadiah umpss ahh oyeahh upmss ahh oyeah :)

Morninggg , selamat pagi kawan kawan ! hari ni bertarikh 23 Disember 2012 around 8 days more :) hee ,
anything i'll update :) just wait n see. see you guys soon. thnkss for the reading. i appreciate it :) take care korg , 
sincerely by nedy ^_^

No comments:

Post a Comment