Friday, May 4, 2012

Birthday Girl : ) 06/03/2012

Hey! and Assalamualaikummmmm wahai semua umat islam yang ku sayangi :) May Allah bless us :) korg sehat tak ? :P kikikik , sbb org kt sni fluuuuu tk habes2 :) tpi insya-Allah smbuh :) ingtkan tak tarikh ni 06/03/2012 :)
tarikh birthday sy! :) Nur Nadiah Binti Rozaiman , selamat dilahirkan di Hospital Kota Bharu :) Kelantan Darul Naim :) hee , i'm kelantanese okay ;P hehe ,
ayah/daddy/papa sy bernama Rozaiman Bin Che Kar
 ibu/mummy/mama sy bernama Nazibah Binti Mat Noh :)
dan sy anak SULONG! :) dan ank perempuan tunggal :) hee , sbb sy sorg je gurl , yg len adik sy boy :)
Muhammad Nazmi Bin Rozaiman
Muhammad Naim Bin Rozaiman
Muhammad Nabil Bin Rozaiman
Muhammad Naqib Bin Rozaiman :)


Tepat jam 12 tgh mlm , aku dpt wish drpd kwn2 ku tersyg :) sweeet gitu korg! love them! syg korg sgt2 , terharu tahuuu! :) thnks a lot for those who wished me :) hee , appreciate it shoo shooo much .
Kadang2 terpk gak , if tade fb tak mungkin diorg akn ingt :) thnks to mark :P haha , mcm la die bace entry aku ni :P hehe , sbb die thu bukak fb je , blog die tk thu .haha , ok tak lwk -.- btw aku terharu sbb thun ni (2012) thun yang aku dpt byk hadiah birthday :) heee , suka yang teramat sgt :)

tak kesah lah ape hadiahnya , aku terima dengan seadanya ;) heee , aku terima dgn hati terbukeee :P hihi
Firstly aku dpt hadiah drpd Nor Syazwani Binti Mohd Arif :) selang dua hari lepas birthday aku birthday diee :P 08/03/2012 hee , die bg guaa jam tgn :) heee , kebetulan jam aku rosak , bgus lah kau ni memahami aku! :)






Hadiah kedua aku dpt from Nurul Fariha Binti Osman :) birthday diaaa 04/08/2012hee , she gave me Handbag! :) lawa doe , warna putih , esoknya trus aku pki :) disebbkan handbag aku dh lunyai ;P hehe , pahem pahem jelaa , ni lagi sorg sgt2 memahami :) heee thnks a lot honeyy! die drpd MRSM Kepala Batas :) hee , jaoh tu! aku berpisah gn dia 2 thun yang lalu! :( uwaaa sedih thu! :( aku pergi skolh sorg2 jee :( sllu ade teman :( tpi tapee sunyi hanya sekejap jee :) Aku tahu mesti ade hikmahnya :)





seterusnyaaaa , from Suriani Binti Abu Sakmah :) tarikh birthday nyaaaa 01/01/2012 hee , dia bg akuuuuu teddy bear petak :) aka bantal :) ngeh2 , shoo shooo shomel tahu! :) thnks a lot , sygg kau double2 doe syg! :) hee terharu gilaaa , thnkss baby! #berape kali nk ckp thnks dah ni -.- haha  eksaitedd doe! ngeeee :P





hadiah drpd Siti Aisyah Binti Ahmad Nazari :) hee , bg rantai pink! :) 10/11/2012 tarikh Birthday diaaa , so shuweeet gitu , thu2 je aku suka wane pink! :) thnks a lot syg . cntik :) heee , kau curi kt mane :P hhe joke okay!




ni first time dpt hadiah drpd sis omeyy sy! :) Hamizah Binti Md Aris ,Tarikh Birthday : 08/04/2012she gave meeeee Barney yang sgt2 omeyy! :) hha , siap ade bunyik lagi! haha , terharuuu sgt2 lahh akk , hee , dpt rnti rainbowww :P hehe dan surat wasiat drpd sis :P hehe thnksss a lot for that present :) hee














dan tarikh ni jugak setahun dia pergi drpd hidup aku . tpi aku still ingt dia , Moga dia berjaya dan bahagia dunia dan akhirat :) and senyum sokmo!  :) Selamat tinggal :D I wish you happy with new love, and get back your own life, and get what you want. I never disturb you again :')


sy dpt bear drpd mummy! dia bg bear comel warna pink pulak tuh , time awl thun ni dea ade pegi korea then belikan bear tu utk aku :) suweet tak suweet tak  ? :P haha , rase kelakar pon ade mcm aku ni budak kecik lg lah pulak -.- haha , tpi takpe aku suke! thnks mummy , iloveyouuuuuusoooomuch!



i got new teddy bear lg :) from Syakir Ali , haha , thnks thnks thnks :) terharuuu!
bear yg bulunyaa sgt sgt lembut n best sgt bila peluk! :) so skrg bile nk tido mesti akan peluk bear tembam tuh! :) name die mimo :P heee ,




hadiah yang paling best sekali , ayh aku hadiah new phone for me :) i love that . thankyou again. sy ni tak berape gheti , so msih beljar men bnda ni =.= kunonye sy! Samsung Wave Young :) hee 














ni si fareq bin fariz bg bnda ni time 1st jmpe :) hehe , ular ikea -.- haha , ape function pon tatau dea bg ni , suroh aku pelok kot :P haha , thnks again fareq! appreciate it! :) hee Tarikh Birthday diaaa : 29 may :) sehari lepas sy pegi Matrik Perlis :) smile always :) I wish you happy with new love, and get back your own life, and get what you want. I never disturb you again :')






sincerely by nedy ^_^

2 comments:

  1. wow. bayaknya dapat hadiah :) jealous jadinya. nadia tak penah dapat hadia bebayak macam nih :(

    *selama hari lahir, walaupun dah telambatkan :)

    ReplyDelete
  2. happy bufdayy walaupon lambat, hehe. btw, Follow me back, dear! :)

    ReplyDelete