Saturday, February 4, 2012

Terima Kasih Cinta :)




heyyoyoyoyoy :P haip! bg salam dulu , okay Assalamualaikum semuaa <3 Salam Maulidur Rasul kepada umat Islam seluruh dunia :) Semoga hidup diberkati-Nya :) aminnnn~ Salam 1 Malaysia serta Selamat Sejahtera semuaa :D Hope Happy sokmo :) sorry lupa nk bghtu i'm KELANTANESE :P hehe , 

Hmmmm , tajuk dia terima kasih ... mesti korg tertanya tanya aku terima kasih kt sape lah ni ye ? haha , sshhh shhh :) rahsiaaa :P kikiki. Terima kasih ini sy tujukan kepada orang yang pernah saya syg :) cewahh . TERIMA KASIH ats segala-galanya :) #ade ke dlm BM ayt tu ? men bantai aku je , hehe

hmmmphh , saya tahu saya buat awk rimas . sorry . takde niat langsung .seperti mane yang korg sume tahu aku kan KAKI LIKE :)  Alhamdulillah , saya dah unlike semua yang sy telah like before this :) dan Alhamdulillah jgk saya dh delete comment saya kt wall , photo n semua kt profile awk :) seriously agak terkejut , then seriously terasa . sorry . saya dah unsubscribe dh awk , dan saya takkan like dah , insya-Allah :) dan sorry kalau ade lg yg tak delete or unlike lg , mybe terlepas pandang :) kalau ade tlg bgthu! :) hee , okay stop cerita pasal bebeyh . Happy Always . Salam dari ned.

okay stop bermadah2 bagai k nedy -.- now nk ckp pasal mulut org :) hee , semua org ade mulut , dan Allah ciptakan mulut utk bercakap yang baik2 :) biarlah mulut org tu nk MENGATA kite ke , nk HINA kite ke , nk BURUKKAN kite ke , nk ape2 lagi ke , haha , BIARKAANNNN :) lantak kau lah weyy . yang penting aku dpt pahala kau dpt dosa yg kau sendri buat :) aku dah penat jaga hati org padahal hati sendri mcm hapee jee :) bila korg mengata aku depan2 . aku senyum jee :) mls lyn , kang dilayan makin merana pulak hati ni , meronta ronta suruh empunya mulut tu diam , 

hmm , orang berlagak satu hal lagi , tahu lah dh teror ke ape , at least tak pyh lah kutok , ni nk downkan org lg ade lah . at least bg support or what . hmphh . sorry kepada sesiapa yang terasa , maaf :( aku ni bukannya perfect sgt , itu aku tahu , dan takde org yg perfect kt dunia ni . masing masing ade kelebihan dan juga kekurangan masing2 . Kalau tak nak org buat kita cmtu , so kite jgn lah buat org cmtu :) pls take note. 

sekarang ni Hati aku dah kebal :) yeah! :) lantak lah nk ckp ape kt aku , bodh ke sakai ke ,ntah pape ke , wtv. aku wat derk je org ckp :) smbil tu aku senyum kt org tuh :) yeah! :) be strong Nadiah! :D hee okay lah , tu je nk bgthu :) iloveeyouu semua :) take careee semuaaaaaa :) Night! Sweet Dreaaaamm :)

TAMAT SUDAH 


Much LOvE 
Nedy

sincerely by nedy ^_^

No comments:

Post a Comment