Friday, February 24, 2012

Picture yang AWESOME :)



ME : i wish it every time.



ME : I lost my heart,can i have yours? :3 ♥♥♥


ME : exactly perfect :)


ME :That's right...


ME :The words are nice.......... Really like it!!!!!!!!!

ME :EXACTLY!!!!

ME :Same here...It's really hard to forget everything but... We can't go back, right?



ME :But i will always miss you ♥



ME :Absolutely true!



ME :at somewhere thinking of u baby...



ME :exactly ! THATS WHY I LOVE TO LIKE :)



ME : i love my mom..


ME :lol





ME :nevermind, i'll find someone better than you ;)

ME : it's true! i like it!
ME :That person is you~! XD


ME : wow , teruk punya perangai , zaman teknologi lah katekan -.-



ME :really love it..that's me..too n always..



ME :so hurt :(

ME : :)




ME : i love you! 143 :)



ME :Long distance Relationship ... :)



ME :woaaa..i want to hug you :) miss you so much! :'(


ME :meowww :P


ME :*sigh

ME :It hurts as well




ME :the phone and the pen happened to me everytime!!!



ME :so true!!!! hahahha LOL


ME :try to be happy without him instead:)


ME : smileeeeeeee :)




ME : MEN & WOMEN

ME : addicted social network -.-



ME :Absolutely rite :D

ME : just wish , have a nice day! :)
ME :That why I love study :))




ME :Im not really sure !!


ME :yes, please respect other's privacy even he/she is your lover!!




ME :so sweet :)




ME : i love HIM :)
sincerely by nedy ^_^

Wednesday, February 15, 2012

LOVE











"...Just because you know someone doesn’t mean you love them, and just because you don’t know people doesn’t mean you can’t love them. You can fall in love with a complete stranger in a heartbeat, if God planned that route for you. So open your heart to strangers more often. You never know when God will throw that pass at you..."





"...It doesn’t take a reason to love someone, but it does to like someone. You don’t love someone because you want to, you love someone because you are destined too. It’s because you fall in Love with them, that you then try to find a reason, but you always come up with the answer, No reason!..."










 
"...Never say goodbye when you still want to try. Never give up when you still feel you can take it. Never say you don’t love a person when you can’t let go..."










sincerely by nedy ^_^

Saturday, February 4, 2012

Terima Kasih Cinta :)




heyyoyoyoyoy :P haip! bg salam dulu , okay Assalamualaikum semuaa <3 Salam Maulidur Rasul kepada umat Islam seluruh dunia :) Semoga hidup diberkati-Nya :) aminnnn~ Salam 1 Malaysia serta Selamat Sejahtera semuaa :D Hope Happy sokmo :) sorry lupa nk bghtu i'm KELANTANESE :P hehe , 

Hmmmm , tajuk dia terima kasih ... mesti korg tertanya tanya aku terima kasih kt sape lah ni ye ? haha , sshhh shhh :) rahsiaaa :P kikiki. Terima kasih ini sy tujukan kepada orang yang pernah saya syg :) cewahh . TERIMA KASIH ats segala-galanya :) #ade ke dlm BM ayt tu ? men bantai aku je , hehe

hmmmphh , saya tahu saya buat awk rimas . sorry . takde niat langsung .seperti mane yang korg sume tahu aku kan KAKI LIKE :)  Alhamdulillah , saya dah unlike semua yang sy telah like before this :) dan Alhamdulillah jgk saya dh delete comment saya kt wall , photo n semua kt profile awk :) seriously agak terkejut , then seriously terasa . sorry . saya dah unsubscribe dh awk , dan saya takkan like dah , insya-Allah :) dan sorry kalau ade lg yg tak delete or unlike lg , mybe terlepas pandang :) kalau ade tlg bgthu! :) hee , okay stop cerita pasal bebeyh . Happy Always . Salam dari ned.

okay stop bermadah2 bagai k nedy -.- now nk ckp pasal mulut org :) hee , semua org ade mulut , dan Allah ciptakan mulut utk bercakap yang baik2 :) biarlah mulut org tu nk MENGATA kite ke , nk HINA kite ke , nk BURUKKAN kite ke , nk ape2 lagi ke , haha , BIARKAANNNN :) lantak kau lah weyy . yang penting aku dpt pahala kau dpt dosa yg kau sendri buat :) aku dah penat jaga hati org padahal hati sendri mcm hapee jee :) bila korg mengata aku depan2 . aku senyum jee :) mls lyn , kang dilayan makin merana pulak hati ni , meronta ronta suruh empunya mulut tu diam , 

hmm , orang berlagak satu hal lagi , tahu lah dh teror ke ape , at least tak pyh lah kutok , ni nk downkan org lg ade lah . at least bg support or what . hmphh . sorry kepada sesiapa yang terasa , maaf :( aku ni bukannya perfect sgt , itu aku tahu , dan takde org yg perfect kt dunia ni . masing masing ade kelebihan dan juga kekurangan masing2 . Kalau tak nak org buat kita cmtu , so kite jgn lah buat org cmtu :) pls take note. 

sekarang ni Hati aku dah kebal :) yeah! :) lantak lah nk ckp ape kt aku , bodh ke sakai ke ,ntah pape ke , wtv. aku wat derk je org ckp :) smbil tu aku senyum kt org tuh :) yeah! :) be strong Nadiah! :D hee okay lah , tu je nk bgthu :) iloveeyouu semua :) take careee semuaaaaaa :) Night! Sweet Dreaaaamm :)

TAMAT SUDAH 


Much LOvE 
Nedy

sincerely by nedy ^_^

Thursday, February 2, 2012

JPJ TEST :)








Assalamualaikum semuaaa :) hee , Selamat Sejahtera and Salam 1 Malaysia :) 
Hope semuanya sihat-sihat belake :) ngee , harini tarikh 02/02/2012 JPJ test for kereta :) hee , ni nak cite sikit cmne perasaan n ape yg berlaku time tuhh :) Harini aku pakai baju kurung warna PURPLE :) hee

Pagi pagi aku bgun utk pegi jpj test harini :) semangat dengan perasaan yg cuak :) hee , tapi masih mampu tersenyum. hee tetibe pg tu rmi yg friendly kt dlm dewan tuh :) hehe , i dont know why , time otw nk ke METRO aku bace novel :) haha , masih feel lg nk bace nvel kan si nedy ni , ngeh2 , dah dua hari dah penyakit migrain sy dtg :( sakit sgt , pening tak terkata. smlm lg teruk -.- tahap kritikal , aku minum air bnyk2 , then sleep sekejap. hmmm harini pon same migrain tu dtg :( dgn panasnya dlm kete :( hmphh , tape2 . aku boleh handle that migrain :) 

okay , first2 ade taklimat from jpj , then dgr lah :) okay dh fhm . die ade bg no :) thu tak aku no berape ... no 20 :) hee , cepat sgt . haish , dh la cuak :) rmi pulak tgk -.- mmg ku tak suka . sebelah kana aku lelaki dan sebelah kiri aku jgk lelaki -.- lepas sorg sorg blah , pergh.. mkin dekat gn aku , tuptup tiba my turn :) 
abg tu tny : no berape dik ?
 aku : 20 
mula2 naik bukit :) then dah cntik dh msuk dlm garisan tuh , then time nk turun 
JPJ gurl tu ckp , " cepatlah sikit , cepat!" 
aku dah lah menggelabah then mula lah hilang kawalan -.-
 sedihnya tak terkata , kereta aku berundur! :( frust sgt. sebelum jpj tu bgthu aku thu aku kena keluar dri kete tuh :(

hmmmmmm, then msuk blik dewan nk dptkan sign n jalan berape aku nk bwk utk Test jln raya . aku tak kesah pon mane2 . jalan 1 pon boleh , 3 pon boleh . then Alhamdulillah dpt jalan 3. not bad :) harini kerja aku SENYUM je . walaupon fail tang bukit tuh , aku pon tak thu knpe . hehe . then msok lah blik dewan :) sempat lagi bertegur sapa :)
 makcik ni : lulus ? 
aku : tak , fail :) smbil tersenyum.
 makcik : lahh yeke ? tapee lepas ni buat elok2.
 aku : terima kasih :) dan masih lg tersenyum. 


skrg dh tiba giliran aku utk test jalan raya , pergh ,berdebar tak terkata ,aku tkot dpt VIVA :( hehe sbb tak pernah bwk viva pon, then Alhamdulillah aku dpt Kancil gk <3 msok je dlm kete , first impression aku , JPJ tu handsome :) hehe , muda lagi.haha #gatai nyewwww -.- then ttbe die kate "sy nk g toilet jap ,awak sign n tulis name n no ic " :) haha , aku pon tulis , die kate " jgn buat ape2 lagi" okayy jawabku :) heee , 

then dia smpi :) then JPJ tu kate awk boleh mulaa :) hehe , aku pon mula lah , sekian2 :) then time nk keluar metro tuh , bnyk gila kereta moto lori bas -.- perghh , nk dekat 5 mnit kot aku tunggu. then aku rase dh time utk keluar simpang tu , sebelah kanan ade lori , sebelah kiri tade pape . aku rase aku boleh lepas , then ape lagi, lepaskan brek angkt clucth ckit2 then tekan minyakk , vroom :) akhirnya dpt gk lepas :) thu tak JPJ tuh kate ape , huahhua -.- 
JPJ : awk nmpk tak lori tuh ?
aku : nampak .
JPJ : yang awk pegi cross tu knpe .
aku : sorry. :) 

haha , cuak tuhh , die mcm tegur ckit :) die tak marah pon :) haha nk sedapkan hati lettuw. okay then jalan lah mcm biase :) Alhamdulillah. sebelum nk masok metro , aku tgk belakang bky gile kerete , haha , rupanya diorg tunggu aku :P kuang kuang . aku tkot kalau aku lju kang jpj tu tkot , aku bwk jela slow , then JPJ tu tegor , cuba tekan minyak ckit , haishh .hahaha aku pon ape lg tekan lah :) haha , bwk 60 -.- haha . jalan tu dh lah mcm hape -.- then msok METRO :) hehe , alhamdulillah . aku dah LULUS jalan raya punya! :) then aku cakap TERIMA KASIH :)

then masok balik DEWAN tuhh :) hehe , dptkan sign n trus blah g kantin :) ngee . otw nk g kantin ade sorg amoi tegor , die tnye aku lulus tak ? aku jwb lulus jalan raya jelah , tang bukit FAIL . hehe , then aku tnye die lulus tak , die jwb lulus :) 

then smpi kt kantin pakcik metro tu suroh  photostat ic n lesen L , then pegi lah kdi kt luar metro . jmpe amoi tu lagi , then dia kata , dia mau belanja air :) perghh , terharu doe :) hee , mybe sebab die dh lulus , rase happy sgt :) hehe tu dia belanja :) hehe thnks amoi! haha smpi aku terlupa nk tnye name die -.- haha . tapela aku pngil amoi jela.


then aku blik dengan perasaan separuh happy separuh lagi frust :) hehe , pahem pahem jelaa :P

THE END 

Much Love  From
Nedy

sincerely by nedy ^_^