Thursday, January 26, 2012

i , my , me , mine :)






Hello readersssss and Assalamualaikum serta Salam 1 Malaysia :) ngeeeeee, Hadirin dan Hadirat sekalian :P cewahhh . perasan jap, mcm berucap kt mne je -.- okay2 stop! now nk talking bout me :) aku nak buat senarai sepanjang 2011 :)


  1. Aku SPM candidate :) 
  2. First time aku SPM :)
  3. First time jd naib pengerusi utk KRS PUTERI
  4. First time jd naib pengerusi utk KELAB FOTOGRAFI
  5. First time msok kawad kaki peringkat daerah dpt no 2 :)
  6. Aku tutt 14/06/2011 dan berakhir 25/12/2011
  7. Dah setahun aku tak pergi outing -.- 
  8. First time baju raya aku belambak 5 pasang tahu :) 
  9. First time aku masok bedah katak dan first time jgk aku pegang katak -.-
  10. First time bwk motor g schoool :)
  11. First time drive kereta sndri :P
  12. First time pegi perak :P lawatan koperasi :)
  13. First time mama bagi teddy from korea :) thnks mummy. ( colour pink )
  14. First time papa bli handbag from thailand :) thnks daddy. ( colour pink )
  15. Aku trial for SPM :) 
haha , tu jela kot , bnyk pulak first time -.- haishh :) thnks sudi bace , utk  2012 comingg soon :P takdela nk buat wishlist lah :) jum ! tgk ape yg nedy nk thun 2012 :)

  1. Aku nk dptkan lesen dulu! 
  2. Habeskan PLKN dulu -.-
  3. Nak Handphone bru! :)
  4. Nak Ipad 2 tak pon galaxy tab tuh :)
  5. Nak msuk U :) or Matrik or else :) wish that.
  6. Nak Gaji :) hehe 
  7. Nak jmpe someone yg 9 thun tak jmpe :) aku rndu die sgt2 , hrp dpt jmpe!
  8. Harap dpt menjadi lebih baik drpd thun 2011 :) 
  9. Harap dpt tunaikan permintaan mummy n daddy, amin!
  10. Harap segala yg dirancang berjalan lancar :) Ya Allah , Kau permudahkanlah urusanku ini :) aminn~
  11. And many more , if aku nk aku updte lg :) hehe 
hmmmmph! :) hbes cite dh ;P ni nak cite lg , usb cmera hilang tu dh lame gile tak msok gmbr bru -.- hayya . mane kau menghilang usb oi, sy perlukan awk! -.- hmm, skrg hp pon aku gune org punye hp aku mcm hape je -.- haish , skit hati. aku rase aku tgh stress skrg, haha , sbb jerawat penuh kt muka, or mybe mkn byk sgt kacang -.- haishh , tape2 , Allah nak uji kau tu nadiah , sabar ye! :) be strong gurl! :D



✿~ Jika ALLAH tidak memberimu seseorang yang kamu impikan, semoga Dia menghadirkan seseseorang yang MENGIMPIKANMU..

✿~ Bila ALLAH tidak memberimu seseorang yang kamu rindukan, semoga Dia menghadirkan seseorang yang MERINDUKANMU..
✿~ Bila ALLAH tidak memberimu seseorang yang kamu dambakan, semoga Dia memberimu seseorang yang MENDAMBAKANMU..
✿~ Bila ALLAH tidak menyatukanmu dengan seseorang yang kamu cintai, semoga Dia menghadirkan seseorang yang MENCINTAIMU..

------> Yang bukan HANYA kerana apa yang ada PADAMU tetapi apa adanya DIRIMU..semoga ALLAH memberikan kita yang TERBAIK dengan segala keindahan hati & KETAQWAANNYA, insyaAllah…♥♥




credit to him : btw imissssyouuuuuusoomuch :) hope dpt jmpe lgi :) saya dah maafkan awak :)


Much love from
nedy

sincerely by nedy ^_^

No comments:

Post a Comment