Friday, January 6, 2012

Buah Hati Saya :)






Nama diberi Muhammad Naqib bin Rozaiman , berusia 2 tahun 5 bulan. Lahir pd tanggal 18/09/2009 itu sehari sblum raya -.- first time aku raya kt kl sbb dia :) tpi tkpe , mybe ade hikmah , mybe Allah nk kitaorg merasa beraya kt kl :) heee aku mmg nk adik gurl tuptup keluar boy :) hehe , ape boleh buat :) just accept , hee , tpi dpt boy yg comel , okay ape :P hehe okay bnyk sgt nk cite psl budak tecik ni , hehe , okay ni 30 bout him :)  enjoyyy :) 








  1. - dia suka sgt isap ibu jari bila mengantok
  2. - suka pgg telinga org bila nk tidur
  3. -suka buat muka comel
  4. -sgt pndi pose dpn camera
  5. -die suka ajuk org ckp
  6. -dia suka panggilan baby
  7. -bila nampak budak2 seangkatan dgn dia ke , baby lg ke , dia akan pngil baby comel
  8. -dia buat muka baby comel
  9. -dia suka pelok bear :)
  10. -suka sgt pki tudong -.-
  11. -mama byk beli brg utk dia warna pink , cian adik :P nampak jambu
  12. -dia suka cium org
  13. -dia tersgt2 malu
  14. -dia suka jelir lidah mcm hagemaru hageda :)
  15. -dia sgt suka main air
  16. -dia tersngt lah kuat mkn -.-
  17. -dia takleh tgk kalau kakak dia tgh menangis , nti dia menangis jgk .
  18. -dia suka sgt kacau abe die .
  19. -suka cari gadoh n pasal . aish -.-
  20. -dia suka merajukk :) hehe
  21. -bila dia marah dia akan pukul2 org.
  22. -suka cite boboi boy :) hehe 
  23. -lagu yang dia pling suka lagu INSYA-ALLAH :)
  24. -suka mkn donat :P tu dia bulat :P
  25. -dia ska mkn laksam (laksa kelantan)
  26. -dia suka mkn kerang rebus :) lajuu je dia mkn :)
  27. -dia suka pki bju kemeja :) nmpk comel .
  28. -dia pndi kira 1 - 10 :)
  29. -dia suka tiru gaya org :)
  30. -suka sgt naik motor -.-

















Much love from
nedy

sincerely by nedy ^_^

6 comments:

  1. terima kasih nik rosmawati :)

    ReplyDelete
  2. comelnyee dye.
    yg muncung tuu lagi lah comel. ^.-

    ReplyDelete
  3. KN28 : hehe , tq2 die ckp :P hehe , die mmg suka wt muncung :)

    ReplyDelete
  4. bamie : thankyouuu tersangat :P

    ReplyDelete