Thursday, January 26, 2012

i , my , me , mine :)






Hello readersssss and Assalamualaikum serta Salam 1 Malaysia :) ngeeeeee, Hadirin dan Hadirat sekalian :P cewahhh . perasan jap, mcm berucap kt mne je -.- okay2 stop! now nk talking bout me :) aku nak buat senarai sepanjang 2011 :)


  1. Aku SPM candidate :) 
  2. First time aku SPM :)
  3. First time jd naib pengerusi utk KRS PUTERI
  4. First time jd naib pengerusi utk KELAB FOTOGRAFI
  5. First time msok kawad kaki peringkat daerah dpt no 2 :)
  6. Aku tutt 14/06/2011 dan berakhir 25/12/2011
  7. Dah setahun aku tak pergi outing -.- 
  8. First time baju raya aku belambak 5 pasang tahu :) 
  9. First time aku masok bedah katak dan first time jgk aku pegang katak -.-
  10. First time bwk motor g schoool :)
  11. First time drive kereta sndri :P
  12. First time pegi perak :P lawatan koperasi :)
  13. First time mama bagi teddy from korea :) thnks mummy. ( colour pink )
  14. First time papa bli handbag from thailand :) thnks daddy. ( colour pink )
  15. Aku trial for SPM :) 
haha , tu jela kot , bnyk pulak first time -.- haishh :) thnks sudi bace , utk  2012 comingg soon :P takdela nk buat wishlist lah :) jum ! tgk ape yg nedy nk thun 2012 :)

  1. Aku nk dptkan lesen dulu! 
  2. Habeskan PLKN dulu -.-
  3. Nak Handphone bru! :)
  4. Nak Ipad 2 tak pon galaxy tab tuh :)
  5. Nak msuk U :) or Matrik or else :) wish that.
  6. Nak Gaji :) hehe 
  7. Nak jmpe someone yg 9 thun tak jmpe :) aku rndu die sgt2 , hrp dpt jmpe!
  8. Harap dpt menjadi lebih baik drpd thun 2011 :) 
  9. Harap dpt tunaikan permintaan mummy n daddy, amin!
  10. Harap segala yg dirancang berjalan lancar :) Ya Allah , Kau permudahkanlah urusanku ini :) aminn~
  11. And many more , if aku nk aku updte lg :) hehe 
hmmmmph! :) hbes cite dh ;P ni nak cite lg , usb cmera hilang tu dh lame gile tak msok gmbr bru -.- hayya . mane kau menghilang usb oi, sy perlukan awk! -.- hmm, skrg hp pon aku gune org punye hp aku mcm hape je -.- haish , skit hati. aku rase aku tgh stress skrg, haha , sbb jerawat penuh kt muka, or mybe mkn byk sgt kacang -.- haishh , tape2 , Allah nak uji kau tu nadiah , sabar ye! :) be strong gurl! :D



✿~ Jika ALLAH tidak memberimu seseorang yang kamu impikan, semoga Dia menghadirkan seseseorang yang MENGIMPIKANMU..

✿~ Bila ALLAH tidak memberimu seseorang yang kamu rindukan, semoga Dia menghadirkan seseorang yang MERINDUKANMU..
✿~ Bila ALLAH tidak memberimu seseorang yang kamu dambakan, semoga Dia memberimu seseorang yang MENDAMBAKANMU..
✿~ Bila ALLAH tidak menyatukanmu dengan seseorang yang kamu cintai, semoga Dia menghadirkan seseorang yang MENCINTAIMU..

------> Yang bukan HANYA kerana apa yang ada PADAMU tetapi apa adanya DIRIMU..semoga ALLAH memberikan kita yang TERBAIK dengan segala keindahan hati & KETAQWAANNYA, insyaAllah…♥♥




credit to him : btw imissssyouuuuuusoomuch :) hope dpt jmpe lgi :) saya dah maafkan awak :)


Much love from
nedy

sincerely by nedy ^_^

Friday, January 6, 2012

Buah Hati Saya :)






Nama diberi Muhammad Naqib bin Rozaiman , berusia 2 tahun 5 bulan. Lahir pd tanggal 18/09/2009 itu sehari sblum raya -.- first time aku raya kt kl sbb dia :) tpi tkpe , mybe ade hikmah , mybe Allah nk kitaorg merasa beraya kt kl :) heee aku mmg nk adik gurl tuptup keluar boy :) hehe , ape boleh buat :) just accept , hee , tpi dpt boy yg comel , okay ape :P hehe okay bnyk sgt nk cite psl budak tecik ni , hehe , okay ni 30 bout him :)  enjoyyy :) 








  1. - dia suka sgt isap ibu jari bila mengantok
  2. - suka pgg telinga org bila nk tidur
  3. -suka buat muka comel
  4. -sgt pndi pose dpn camera
  5. -die suka ajuk org ckp
  6. -dia suka panggilan baby
  7. -bila nampak budak2 seangkatan dgn dia ke , baby lg ke , dia akan pngil baby comel
  8. -dia buat muka baby comel
  9. -dia suka pelok bear :)
  10. -suka sgt pki tudong -.-
  11. -mama byk beli brg utk dia warna pink , cian adik :P nampak jambu
  12. -dia suka cium org
  13. -dia tersgt2 malu
  14. -dia suka jelir lidah mcm hagemaru hageda :)
  15. -dia sgt suka main air
  16. -dia tersngt lah kuat mkn -.-
  17. -dia takleh tgk kalau kakak dia tgh menangis , nti dia menangis jgk .
  18. -dia suka sgt kacau abe die .
  19. -suka cari gadoh n pasal . aish -.-
  20. -dia suka merajukk :) hehe
  21. -bila dia marah dia akan pukul2 org.
  22. -suka cite boboi boy :) hehe 
  23. -lagu yang dia pling suka lagu INSYA-ALLAH :)
  24. -suka mkn donat :P tu dia bulat :P
  25. -dia ska mkn laksam (laksa kelantan)
  26. -dia suka mkn kerang rebus :) lajuu je dia mkn :)
  27. -dia suka pki bju kemeja :) nmpk comel .
  28. -dia pndi kira 1 - 10 :)
  29. -dia suka tiru gaya org :)
  30. -suka sgt naik motor -.-

















Much love from
nedy

sincerely by nedy ^_^