Sunday, October 9, 2011

Wish you were here (^_^)


  • Yoo yoo whatsup gurl n tak lupa jgk men :P haha , hey! Assalamualaikumm wbt :) n salam sejahtera dan tak lupa juga SALAM 1 MALAYSIA :) haha , so hari ni mybe last update , lps SPM kita jumpa lagii tau tau , ala tayangg , namo namo cmtu namo majukk :P haha , #manja2 ckit , miahaha .okay stop nedy -.- btw alhamdulillah hari ni merupakan hari ahad , 09 October 2011 , 3.00 PM aku mengupdate blog ;) alhamdulillah jgk trial dah habes n result pon dah keluar , Alhamdulillah lagi aku dpt 5A :D ngee , walaupun bkn 9A , but im still bersyukur . banyak careless aku buat -.- Ya Allah . kau permudahkanlah segala urusanku :) 


  • hmph , alhamdulillah jgk hari ni genap 3 bulan 3 minggu 4 hari :) thnkss awak. btw tgh rnduu nisaa ni , awww , bile nk talk talk ni -.- rndu ohh , smlm u cll dpt borak kejap ,hmpp mish-sschuuu tahuu , im happy with uuuu , thnks coz being a part of life :) ijustlovethewayyouloveme :)



  • rasanya cukop smpi sini~




  • hmpph , pejam celik pejam celik tinggal bpe hari je pon . 36 HARI LAGI :( ohhh eemmm giiyy ! cuak tak cuak , takot tak takot , tapi tengah gabra doe . Doakan aku tau . n i wish u all the best for batch 94 do the best n to smksu candidates SPM Goodluck , wish me luck too. aminn , korang boleh amalkan doa ni .




                         YA Allah , ya tuhan kami engkau restuilah ilmu dan pembelajaran kami selama ini,
engkau campakkanlah rasa rendah diri dan penuh pengharapan atas pertolongan-Mu
dalam usaha kami menghadapi peperiksaan ini.


               Ya Allah ya Fattah-engkau bukakanlah pintu hati kami, kukuhkan daya ingatan kami, engkau
bantulah kami dan engkau cerdaskan akal kami agar kami dapat mengingati segala ilmu yang
kami pelajari dan dapat dicurahkan semasa peperiksaan nanti. Janganlah hendaknya engkau
gelapkan hati dan fikiran kami sehingga kami tidak mampu menjawab dengan sebaik mungkin.









aminnn aminn ya rabbal alamin ;) ALL the best kawan . Assalamualaikum.

regards nedy! n nedy nk mintak maaf if ade terkasar bhsa atau terlanjur

perkataan , exam nk dkt , maaf tau , yang buruk tu dtg dri sy , dan yg baik itu

dtg drpd Allah swt, setiap orang pasti melakukan kesilapan , dan drpd kesilapan itu lah kita

memperbaiki diri kita, jadikan hari ini lebih baik drpd

smlm dan jadikan hari esok lebih baik daripada hari ini ;) sekiann wassalam .

loveyouusomuch!

sincerely by nedy ^_^

3 comments: