Sunday, February 13, 2011

kadang kadang kita memerlukan seseorang untuk melupakan seseorang :)




yaww yaww , hihi *ikut si nisa jp , hehe , nisa , imissyousomuch babe :) ngee , bile you mahu pulang ? hehe , cewahh , mahu pulang ? ayt aku tuh , haha , sje bercengkerama *erk btol tk aku type ni , hihi , dah dah nadia stop it , ayuh! kite mulekan dengan bismillahirahmnirahim :)
ASSALAMUALAIKUM semua :) ape khabar org dsne ? org dsni sehat sehat aje :) hehe ,





ok jumkite truskan perbicaraan kite ye , setelahsekian lame sy tk updte blog , rmi plk yg tnye why tk updte , haha , rase cm kelaka , dh la , cite sy ni bknnye best , nothing special pon , hehe , pelik :) around two weeks and a few days dh sy tk updte , WOW ! such a long time , hehe , bkn tnk updte but mls n tk thu nk buat entry apee , sorry guys :) sy ni tk reti lah nk bercerite , :( mmg sy fail , tgk lah sy bercerite mesty ayt tunggang langgang n korg pon tk phm , hehe , hope phm ye , SY TK RETI NK BERCERITE :)

hmm, ok gurls ! ups , lupe tertinggal plk jntn jntn ni , hehe, ok gurls n boys! :) hha , sile msok lah , jemput mkn ye , dudok leklok , masok dgn sopan , jgn lpe bce doa :) haha , *dh sewel , cmni lah , haha , now lets start my new entry :) hee about FRIENDS :D
kawan yang baik x pernah memaksa kawan baiknya untuk berada disisinya. kawan yang baik x pernah melarang kawan baiknya untuk berkawan dengan orang yang baik.
kawan yang baik x prnah cemburu jika kawan baiknya mempunyai banyak kawan baik.,kerna kawan yang baik tau ape yang terbaik untuk kawan baiknya..
its true :) kdg2 kn kite mesty tk perasan org yg kite percye tu lah yg mengkhianati kite :) beleive me , but tk semua lah :) hee , hanye SEGELINTER :) so beware , sng cite , jgn percye kt sape sape :) just beware :) sebelum awk akn menyesal , before u trust people u need trust urself first :)





about hati n perasaan pulak ,hmm , payah kan nk jage hati semua oranggg -.- pyhsngt , bile buat ini , org ni plk terse , bile tk buat , org tu mara plk , hmphh , penat plus sdih , tk dpt nk jge hti sume org , maafkan sy :( sorry , bkn itu mksod sy :( dh cukop penat nk jge ati org ,sbb nye orgtu tk penah menghargainye , pdhlhti sndri ni , mcm di SIAT SIAT :( hmm , sedih sngt , tpi kan pelik jugk dkt org yg sllu skitkn hti sy ni , hmm , sy buat ap kt dea smpi dea buat cmtu skli kt sy , hmm , pelik dan sungguh tertnye tertnye , ape slh yg sy buat , yes mybe de hikmah , so silekn skitkan hti sy lagi :)






hmm , bulan feb dh pun smpi tgh bln , hmm, kejapnye mase berlalu -.- kenape ? hmm , sejak due menjak ni , sy letih sngt , hmm , bnyk hw -.- tu tk pyh ckp , as a student mesty kene ade hw :) then kawad kaki lgi , hmm , bknnye 5 minit ke 10 minit kawad , berjam jam -.- letih sngt sngt lah :( sedih :( tpi sy msok kawad jugk :) hehe, pelik , haha , then mlm TUITON :) not kelas malam yee bebeyh :P hihi , sungguh kepenatan sy since bln feb tibe , fuhh --,
mule mulee sy pergi sekolah , then blik skola around satu setengah petang then
kul 3 ade lthn kawad kaki ,then blik around kul enam cmtu , then mlm kul 8 start tuition , hmm , then blik around kul sepuluh mlm , perghh , mase bile aku nk wt hw ni doe -.- hmm perghh bnyk gile aku punye around around tu , haha, mlm tu ape lg , bertungkus lumus utk menyiapkan keje sy :) hehe , mcm hape je , -.- penat SANGATSANGATSANGAT , tk thu nk ckp cm ne , hehe , revision ? cume boleh time weekend je , evryday mmg tk dapek lah , hmm , sabo sabo , :) ini lah cabaran utk cndidtes SPM :) hee , wish me luck supye sy bleh buat :) aminnn :)





cuti CNY :) best je , blik kg , best sngt , smbil kenyit kenyit mte ;) hikhik time aku bwk la time tu tk gune , time aku tk bwk time tu jugk nk gune , geram -.- , knpe jd cmtu , aish , geram tau , bnyk gile kenduri :) hehe , then ade stu mlm bbq , wahh , best gitu , hehe , :) hikhik ,
kalo kt kg ken , bintang kt lngit uh bersepah sepah , tpi kt kl ni , nk jmpe stu ketol pon tk jumpe -.- hehe , pyh ohh , kt sne , nmpk gile n terbentangluas :) wahh , feel gile lah :) cntik sngt <3 hehe , hee ,kadang kadang kita memerlukan seseorang untuk melupakan seseorang :) hee , tk thu nk describe cmne , hehe , so phm2 jela, skrg kn sy tgk org2 yg tga bercintun ni kan , mcm kelakar plk , awek punye lah care psl bf , but bf plk , dan dan , boleh plk nk psng due lah mcm2 lah jdi , dan kadang2 sbliknye , hha , kelakar sngt , hee , so aku tnk involve dh dlm mslh ni , hehe , aku tnk jd bhn ketawe :) trime kasih krne tlh menyedrkan aku! :) so wish me luck :) haha , rahsia aku ? hnye 10 percent je aku bgthu org yg len aku simpan :) takan ade siape pun yg thu :) sbb aku tk percye dekat org zmn skrg :) hee , sush sngt nk percye , tkot kene tipu , so tu lah , so sorry ye , i try my best utk trust you :) hee , jgn ambek ati , sorry for everything yg skitkn hti anda or lukekan hti anda or terperli anda or ter mcm2 lg lh :) IM SO SORRY :)yang buruk itu dtg dri sy ,yg benar itu dtg dri Allah , Allah lebih mengetahui dari segalanya <3 much <3 from me :) Assalamualaikum :) smge hari esok lebih baik dri hri ini :) hve a nice day yaww :)



daa~
sincerely by nedy ^_^

2 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. nedy blog awak cntik sngt :D

    ReplyDelete