Tuesday, January 4, 2011

honest and trust are the greatest pillars of teal love

heyyy korgg , ngee , lame gile tk updte , btw aku mls sebenanye , hahha , so hrp phm , hihi ,

btw bnyk bnde nk cite but tk perlu lah cite kt kau , haha , sbb aku dah ade org yg nk dnga cte aku , so aku tk perlukn ko dh belog , hhA ,CEWAHH ,takdelah aku msih perlukn kau lgi , lek laaaa babe , miahaha , *mcm hape je communicate gn belog , haha,

2010 ?




best tahu ! BNYK AKU BELAJAR dri tahun ini , mcm2 bnde :) tk terlist , aritu g langkawi , hehe , bnyk gile chocolate aku beli , ni pon tk abes2 lgi , kang time tension bru mkn , hahah , sbru syiokkk :P hha ,duet habes tang tuhh je , grr , GERAM tgk chocolate tuh , haha , so jgn bwk dh pergi langkawi sbb duit habes kt chcolate je , bnde len taleh beli , aha , tarak mneyy , haha
aku teringin nk tgk 1 mvie ni , ishh , mintk2 la if ade chances aku nk pergi tgkkk , hehe , doKn tok aku babee ! , haha , 2010 the best year , mcm2 bnde berlaku dlm thun ni , so aku akn ingt smpi bile2 , :) thnkss babe coz kau da tunjuk belang kau yg sebenanye , hee :) bersyukur gk pon ade :) thnks for being my friends dear :) lgu kt belog aku ni khas tok kau babe ! , hha , selang je bape hri nk skola , i kene blik kg , kelate -.- atok skit , sdihh , then ingtkn blik lah hri ahd tuh , my mum kate ari isnin plk blik , omg i nk pi skolaaa , first day skola aku dh tkde , grr , tk dpt merasai for the last time , hmm , -.- skayy lah mybe de hikmah rite ?huhu , atok !smoge cepat sembuh ! amin ya rabbal alamin :)



2011 ?




ade ape dgn thun tuh , hahah ,ntah la , thun bru org skrg kate , miahaha , 2011 aku SPM :) so wish me luck babe , no more fb , n belog or wht , haha , azam ni , hehe , hrp2 sy boleh lakukan :) ngee ,





azam baru aku ;

-of coz nk jd btter than before
-nk blaja rjin2 haha , amin :)
-aku nk kurgkn text or cll or wht kalau boleh nk off hp :) *aku nk cube ,hee
-tamo dtg lmbt ke sekolah yg tercnte , haha serik doe , grr
-tamo gurau2 dh , hehe , *korg rse aku boleh ke hidup tnpe gurau? haha , bkn nadia lah tuh haha
-nk serious je if boleh lah , haha , aku ni tk dudok diam ,dok kaco org jee , haha , sryy bbe
-get a best n btter result than before
-RAJIN KAN dri aku dlm melakukan ape jua perkara aminn :)
-aku dah nazar hrp2 akn tercpi dan aku buat :)
-takmo fikirkan kau
-nk beli jam baru !
-tank bg org skitkn hti aku
-stdy leklok dgn bersungguh2 supye dpt jwb exm dgn tenangg :) * ecehh , :)
-tank susahkan oranggg
-straight a's for result SPM ti , amin! chaiyok nedy ! :) u can do it sygg :D
-nobody is perfect in this world , so try hard to imprve my weakness to be a great one :D

p/s ; tkpyh nk nsihtkn aku if kau pon due kli lime je , so jgn msok hal aku , kau jage jela hal kau, dan kau ! knpe suka sngt skitkn hti aku , aku de wt kau skit hti ke ? tkde kn , ade aku kcu ko, tkde kn ? so aku mnx tlg lah jgn kcu aku n jgn skitkn ati aku bbe ! , ko pergi jela gn idup kau :D i wish u all the best !! :) nmpk tk senyumn aku ni , khs tok kau babe ! ,semoge bahagie :D

it hurts to see the person you love happy with someone but it hurts even more to see the person you love unhappy with you ♥


okay smpi citu je kott , hehe , semoge azam azam bru aku ni tercapai :D amin ya rabbal alamin :)

hee , aku tga tgk 1 cite ni , tp aku tgk cite smpi nangis :) cte korea ni , bkn sbb sdih but sbb suweet sngt , haha , plik kn ? haha , tpi kn suweet gileee doee , grm je tgk ! awwww sumpaahh suweet , nk mcm tu :) ngee <3 comel gile diorg berdue , omaigod so cute :) suweet gilee arr , hhaa * dh berpuloh kli dh aku ckp ni haa , hhaha , srry excited sngt ni , hhaha :P

iloveyoumorethanyouknowdear :)
sincerely by nedy ^_^

1 comment:

  1. Happy new year my dear . Wish u all the best for 2011 . Good luck fr Sijil Pelajaran Malaysia . Hheheh . Now I wish I can go back to my school life . I miss it so much . Enjoy it while u can :')

    ReplyDelete