Tuesday, December 7, 2010

wonderful moment :)


heyyo belog , how r you ? ngee , imissyoualot lorr , hee , nk stori mori kt u , hehe ,
lately sorri gle sbb tk lyn you , hee , busy holiday :D kt langkawi babe :D haha , 5 hari 4 mlm , bosan + besst :D * cane uh ? haha , keje aku kt sane , mandi je , haha , kt swimming pool , mummy n aunt sume cabot lari g shpping yg aku kt sni terkapai kapai jage ank ank die , hayyo, bkn ckit ohh , rmi gileeee :O haha , tk larat aku , haha ,

haha , then mndi laut , PERGH ! laut die sumpah CANTIK GILE :D love it so much :D kt pasir tengkorak name die , kt langkawi ape lg budk budk cm ak nk , CHOCOLATE ler , my fav uh <3 hehe , BELAMBAK ak beli , kalo boleh nk beli kdi2 tuh skli, ihih :P sdp gile , nyummy, <3 lazat sekali , haha , mmg best pegy sane , nk pegy lg daddy ! :D plss plss :)

yeahhh! , then blik tu okay je :D bestt <3 nk cite about todaayyy :D hehe pegy daddy's office :D ppa mnx tlg packing smethingg,PERGHH ! bau die mnyirp doe, disetiap pelusuk tulangg :D ngee, SUMPAH busuk GILE :) haha , jenohh doe packk , penat gile :D haha, 9 guni kot aku balon td pi timbng , haha , ditanggung beres :D haha , nk cte ade wrker sorg ni , * gurl aw , die ni , gile ar buat keje , nk kate sopan sntun ke hape ke tk thu lah , haha , sbb LAMBAT gile buat keje , mcm dok kire plk bnde alah uh, die just tmbng je bkn kire , haha

aku tgk pon lemah TAHUU :D haha , aku dah siap berguni guni yg die 1 guni pon habes habes lg :D haha , heran bin pelik binti ajaib :) bhahaha , have funn sajaaa :D tdi my aunt punye frens chinese , die comel gileee <3 aww , friendly gile :D suke tgk die , td lunch kitaorg sesame , haha , lwk doe , die bwk kete , lju n gelabah , sweet kn ? hehe , tergelak gelak aku dok dlm kete uhh ,hhaha Sengal! miahahaaaku ni jenis wt keje cepat cepat , aku mls nk lmbt2 , cepat siap leh wt bnde len , ni tk dok lembik situ , dok lembap sini , ish tk suke beno eden , haha :) *nghori marii <3

tahu tkk sy rndu kwn sy -.- my old frend! :( imissheralott ! where r you AMALINA ? i can't find you dear , dah lame gile tk jmpe , tk borak , tk tido sesame , tk dtg uma aku ! hmm , aku nk kau doe , rndu gileeeee, >.< IMYALOT hunny , dah 7 TAHUN babe , sumpaaaa aku rindu kau gilegile ! :(

hmm , okay , habess smpi situ jelah , now nk cte bout my tuuttt *sila dail sebentr lagii, haha , *merepek sudahh , my tuutt , sy rndu kamu ! <3 >.< aww , awk buat saya bahgie :D ngee , thnkss , last bt not least saya SAYANG awak TAHUUU ! >,< hee
sincerely by nedy ^_^

No comments:

Post a Comment