Thursday, December 30, 2010

YOU :)

you were there to light my day
you were there to guide me through
from my days down and on
i'll never stop thinking of you.

how can i forget all that
when you're the one who make me smile
you'll always be a part of me
how i wish you were still mine.

never will forget the day
how we've met and came this far
we all know we got this feeling
but somehow it has to end up here.

i know it's me who say good bye
and that the hardest thing to do
cause you mean so much to me
and guide the truth from me to you.

for all the things i've done and said
for all the hurt i've caused of you
i hope you will forgive me baby
cause that wasn't what i meant to do.


special for YOU
sincerely by nedy ^_^

Monday, December 20, 2010

can't wait :)







hell lll oooo :) anybdy here ? hha , nedy in the housee ni , ^_^
haha , idk nk ckp pe , haha , okay now kite cte psl 1 weeks i pegy camp :)
ICTPHOTOARTCAMP 2010 di multimedia college jalan gurney :) hee , it was a best moment , :) bnyk bnde blaja , tgk dunie bru , hehe , cewahh , ase dulu duk lam gue , tk thu pape , now dah ade ckit ilmu , adobe ? korg pena dnga tk ? haha adobe photoshop lorr , aha , i ade beli software ni dulu , but tk rety gune *eksyen kn ? haha , bodo stupid nmenye , hhaa , beli but tk thu pki , haha , so i thu edit gmbr je , yg len tk tu , hee -.- skrg lebih ckit je i punye ilmu , cewahh , haha , sng ar gk bile dh blaja kt sne , haha , mule mule hard ckit but lps tu getting btter :) hee

mule mule smpi tu kn , 1 orang pon i tk kenal , hehe , tkot pon ade , cuak pon ade *bkn sme ke due due tuh , hha , hmm tapela , lyn je , haha , time tga dduk uh my mind dh set mesty tk best ni , hehe , sorry , sbb tgk mule mule pon dah mcm bsan ckit , hehe :)sorry , tpi lps msok kls , haha , happening gile bhaii , hehe , *ade gile tuh , haha , bak kata syafa happening tk gile , haha ,

first2 , kls cik latz , haha , mcm2 lah die tnye , intrduce our self dlu , hehe , lwk gile , tk thn nk glak , haha , :) *ttbe tersenyum je tringt this moment , hha , klaka habes ,then msok plk abg wak , abg bob , abg nas , abg aiman , abg payid , abg adi n stu lg abg tk thu name, hehe , the n ade kak aisyah , n kak wani :) hee , gembire dpt berkenalan dgn abg n akk jugk :) ngee , dpt bnyk ilmuuuuuu :) suke sngt , hehe , yg pling tk saba bile hri tu , time reakreasi , mule mule ingtkn nk bersenm ke hape ke kn , haha ,rupe nye men gme :) ngee , tk berhenti gelak bile gme dh start :) haha , tringt blik dri hri 1st untill 5th :) *rnddduuuuuuuu <3

mari kite berkenalan gn lect kite , hehe , bak kate kak aisyah n kak wani diorg tk pngil cikgu lah , pensyarah lah , ape lah , lect je diorg pnggil :) haha tpi kitaorg pngil cik je , 1st lect photography n internet ialah cik latz kite , hha , then scnd for adobe photoshop lect ialah cik joe , then lect for illus puan *sry i tk ingt nme tis lect ,hihi , SO SORRY , tpi die punye face ingt :)

hee , then everyday class was happening :) foe me lah , tk thu kalo korg tk :)hmm , then hri jumaat ritu dh last , rase mcm tnk blik plk , time last gme tuh , abg bob buat gme kelaka , ntah lupe l k nme tuh , haha , but best :D tk berhenti gelak :) then mjlis penutup :( sdeh tnk tglkn camp ni , huhu , ape boleh buat hnye 5 hri je , then dhdpt sjil , habes , then ade snap pict for all , bnyk gile camera yg cik latz and abg syammil kene snap , dlm bnyk2 tu cik latz n abg syammil tade pon , syg btol ,kesian diorg , tape tape , nti kite snap lg ,eyy , hehe , then snap picture gn kengkawan , hehe , bestt :) best moment :) but blum tngkp dgn kwn2 lg , bru snap gn faci dh my daddy cll , :( tk sempt , adoii , nek je kete , kene mara -.- sdeh :( coz m daddy ade meeting n i tk thu die ade meeting , hmm , blik tu plk sdih , haish , spoil btol :( hmm sokay , stop cte bout tht :)

yg pstinye , rndu gile nk pegy sane lgi :) ngee , hehe , tlg bwkkn sy ke sne , n bwk diorg skli , :) i just mke a wish , hehe , RINDUUUU nk blaja lg , nk gurau2 lgi gn abg n akk faci , hehe , jmpe frends :) hehe , rndu oh :) hehe ,

act tjuk tu tade kene mengene gn contain d ats , ni i bru nk cte , :) hee , can't wait tunggu this rbu , means lusa :) i hope it would be a best moment :) full of hope :) tu jela nk ckp , haha , just hve fun jela :) ngee , btol tk ? hee , dear , imy a lot >,<

sincerely by nedy ^_^

Sunday, December 12, 2010

BENGANGGGGG !





weeyyy aku hangin ni , hmm , dah la mood tk betol , fb plk nk test mara aku plk , aish , sabo jela , aku deactive dh account , nti if dh terbuke ati , aku on , sorry guys , hmm, aku PEGY kursus 3 hri nti ! hmm , aku suke n tk suke pon ade , hmm ntahla , my mind tk dpt cntrol frm think of you , hmm , dan ape akn terjdi next nyeeeee ,

BENCIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII! sungguh aku benci this situation , dah la tk msg , tk cll pon , tk buzz me , tk tag pon , tk wall pon , tak PM aku pon , tk chat aku !

huh ! , best word nk ckp TAK SUKE BUAT CMTU , hmm , *sory aku da maraah then ayt pon meraban , so korg phm ye , hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ,

SSSSSAAAAAKKKKIITTT HHHHAATTTII tahu ! =.= grrr , hmmm , dasyat sungguh , ak tkot bnde yg sme ulg lg skli , AKU TAKOT , tlg ak , hmmm , orang kate jgn frust , tpi aku dh frust dh , hmmm , -.- tk thu nape , hidup ni kene enjoy , n JANGAN FIKIR PASAL ORANG LAIN :D okay ? nanti ko akan ok ye nedy , hmmm ,aku TENSION skrg, hmm , bnyk bnde nk pk , hmm , npe ea ?

sedih tahu !

sincerely by nedy ^_^

Tuesday, December 7, 2010

wonderful moment :)


heyyo belog , how r you ? ngee , imissyoualot lorr , hee , nk stori mori kt u , hehe ,
lately sorri gle sbb tk lyn you , hee , busy holiday :D kt langkawi babe :D haha , 5 hari 4 mlm , bosan + besst :D * cane uh ? haha , keje aku kt sane , mandi je , haha , kt swimming pool , mummy n aunt sume cabot lari g shpping yg aku kt sni terkapai kapai jage ank ank die , hayyo, bkn ckit ohh , rmi gileeee :O haha , tk larat aku , haha ,

haha , then mndi laut , PERGH ! laut die sumpah CANTIK GILE :D love it so much :D kt pasir tengkorak name die , kt langkawi ape lg budk budk cm ak nk , CHOCOLATE ler , my fav uh <3 hehe , BELAMBAK ak beli , kalo boleh nk beli kdi2 tuh skli, ihih :P sdp gile , nyummy, <3 lazat sekali , haha , mmg best pegy sane , nk pegy lg daddy ! :D plss plss :)

yeahhh! , then blik tu okay je :D bestt <3 nk cite about todaayyy :D hehe pegy daddy's office :D ppa mnx tlg packing smethingg,PERGHH ! bau die mnyirp doe, disetiap pelusuk tulangg :D ngee, SUMPAH busuk GILE :) haha , jenohh doe packk , penat gile :D haha, 9 guni kot aku balon td pi timbng , haha , ditanggung beres :D haha , nk cte ade wrker sorg ni , * gurl aw , die ni , gile ar buat keje , nk kate sopan sntun ke hape ke tk thu lah , haha , sbb LAMBAT gile buat keje , mcm dok kire plk bnde alah uh, die just tmbng je bkn kire , haha

aku tgk pon lemah TAHUU :D haha , aku dah siap berguni guni yg die 1 guni pon habes habes lg :D haha , heran bin pelik binti ajaib :) bhahaha , have funn sajaaa :D tdi my aunt punye frens chinese , die comel gileee <3 aww , friendly gile :D suke tgk die , td lunch kitaorg sesame , haha , lwk doe , die bwk kete , lju n gelabah , sweet kn ? hehe , tergelak gelak aku dok dlm kete uhh ,hhaha Sengal! miahahaaaku ni jenis wt keje cepat cepat , aku mls nk lmbt2 , cepat siap leh wt bnde len , ni tk dok lembik situ , dok lembap sini , ish tk suke beno eden , haha :) *nghori marii <3

tahu tkk sy rndu kwn sy -.- my old frend! :( imissheralott ! where r you AMALINA ? i can't find you dear , dah lame gile tk jmpe , tk borak , tk tido sesame , tk dtg uma aku ! hmm , aku nk kau doe , rndu gileeeee, >.< IMYALOT hunny , dah 7 TAHUN babe , sumpaaaa aku rindu kau gilegile ! :(

hmm , okay , habess smpi situ jelah , now nk cte bout my tuuttt *sila dail sebentr lagii, haha , *merepek sudahh , my tuutt , sy rndu kamu ! <3 >.< aww , awk buat saya bahgie :D ngee , thnkss , last bt not least saya SAYANG awak TAHUUU ! >,< hee
sincerely by nedy ^_^