Saturday, November 27, 2010

saranghaeyoo :D


HEYY , haha saje je ni , bosan :D haha smlm g berjaya times square mmg penat gile bhaii , bygkn dri kul 8 somethin i jln smpi kul 11 bru dudok ,
OMG rase longgak lutut cek , nk tercabot pon ade , hha , then ok la duduk brunch et mecde <3>

itgk mvie NGANGKUNG :D haha , sumpaaa lawak gile , btter korg pegy tgk sblum terlmbt , haha , best oh ,lawakkk :D so many jokes , yg pling best HANTU die OMG so cute , haha , posing ats kete tuh lg la TALEH BLA langsungg , -.- haha bt fun saja :D ade plak cmtu , bhahha , sumpa i gelak gile gile taleh cover , haha ,

then abes mvie i meet my sis :D sis miza , tpi die ni malu malu n pendiam orgnye , i taleh org diam diam ni , hehe , so i bnyk ckp lah jdinye :D p/s sorry kak if tk suke my attitude :D just try to make a meaningful date for us :D

then okay lah , teman my sis mkn :D kitaorg da kenyg gile ohh , haha ,so tgkjela die mkn :D hehe , comel je die mkn :D then seperti dlm plan kitaorg g men bowling , bt nmpk nye mcm ak je beriya iya , hmm so sad , ape perasaan if org len mcm jasad je kt ctu tpi hti kt len , hmm ,sad kn , mcm men bowling sengsorangg , hmm , but sokay lah im the first , haha , bt tak strike pon , geram plk eden , haha :D then pegy shopping kut , sbb kitaorg tade arh tuju , haha, jengjalan sudeyhh , bt so fun :D after tht time to go back home :D

so kitaorg blik la , haha , tkot penoh train n sesak , ohh tidakk sy tank itu berlaku lg , hehe , dgn bau mcm2 haishh , sabo jela :D haha , *tak sedr plk die pon turut mnyumbg bau :D bt bau wangi tau :D sbb before tu pegy toilet sembur mnyk pwngi :D ngee , haha , taktik tu , bhaha

smpi je kt kerete mummy trus terbongkng , haha , penat gile berjln :D hehe , then pe ag hobi aku , menyanyi tak sah kalo bkn nadia :D sbb sy mmg suke mnyanyi time sedeh gmbire duka suka etc :D memekak jela lam kete uh , haha , mummy pon dnga la, almaklumlah sore ank dare die sorg ni SEDAP sngt :D haha *perasan kejap pdhal sore mcm tonkng pechh bhahah :D

blik je umah rest gegile :D mlm tuu sy happy :D ngee awk cll smpi la kul bpe pg nth , hha , kite bet , so sy mng :D jdi tunggu lah akibtnye , jgn men men gn nadiah ni :D haha , mesti awk akn klah punye :D sbb sy bukknye cm awk :D * rasenye berjuta kali sy ulg perkataan tu kt awk kn :D ngee

awak , awak buat saya senyum banyak kali malam semalam :D

then arini keje sy tido coz too tired :D and kepeningan sy dtg :( uwaaa sdeh , tak dpt pegy bufday prty adik awin ,

awin ! so sorry syg , serious aku penin gegile :( hrp ko fhm ye :D

btw rina , happy birthday untuk awak bdk tecik ! :D hehe

smpi lah kemalam ni mood okay sahaja :D hee

p/s awak !*to blurman saya. awak buat saya bahagia :D ngee saya sayangg awak <3

sy rndu manje awk..
sy rndu suara awk..
dan sy rndu lawak jenaka awk.




sincerely by nedy ^_^

No comments:

Post a Comment