Tuesday, November 23, 2010

colourful of MOOD




err , heyyo my dear belog , awk ! awk thu sy rndu awk lah belog , lame kite tak jenguk awk , kite rndu oh , haha , skrg awk dah ade dpn kite so kite kene gunekn awk n awk kene setie je dgn kite , haha , :D lap u belog !

so starts with my story about my first oliday :D


i have many things to tell u hunny , omg , seriuos many thing happen with me since blik kg i , ingt en fun je , -_____- ari selase tu still schola oh , then dpt result , omg truk gile gile , but im still bersyukur :D alhamdulillah :)


after tht ptg tu trus blik kg aw , haha , but seriously kelam kabut gile oh , hha , but best je kabut kabut pon , haha then smpi lah dlm kul 4 pgi , haha , esok nye rye :D SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA , msih belum terlmbt lg en , hehe okay then pepagi tu ape lg pki comel comel lah :D ngee ni picture die , haha , dlm kete ni




haha then ttbe i plak yg kene korban i tak thu pon , then i just do it , tkot dgn lembu , hmm, hehe , penakut ckit sy ni , then setelah slmt disembelih sy pon mkn lah die but sebelom tu msak lu n bsoh lu , koto tuh , but i can't snap any picture bcoz hve another things more imprtnt to do , omg , so sad lah dear :(


hari raya pertme nothing special day bg i , hehe idk why ,srry to say , then esoknye gile excited oh nk pegy kb mall , haha , shpping bbe :D then omg first time make up gilegilegile tebal bbe , ini kes my cousin ar , haha , i pon pki je , tebal gile kot , haha , omg mcm ape je , hehe seriously i feel so weird XD but comel ar , haha * perasan kejap . but i lg suke original , hhe , tak tebal mcm tu , haha ,

shopping find my things than jmpe la, so okay lah :D <3 it ohh , then pegi mkn , haha mecde :D pepagi dah mkn mecde :D ehhe sdp taw , im lovin it :D oyeahh ! XD after tht kitorg g pnti irama bachok , mule mule hepi gile ar tgk pantai , so beautiful <3 miss you beach subhanallah sungguh indah ciptaan Allah :D
sy suke sngt sngt , sdg hepi hepi *snap picture la , hehe , awk thu tak hp sy boleh jatuh , hanyut dek ombak , then i smpt grabb , pergh ,syukur alhamdulillah , but blik tu sumpah tade mood gile , risau gile my dad punye hp tuhh , takut cuak n sume bnde ade oh ,haha , seriously cuak gile gile :D

abes lah cite bnde tuh :D hehe , but one more thing , seriously i teringt kt die :( misshimsomuch oh, kenape lah awk buat sy cmni , sy ingt trikh tu lg 17/10/2010 , hmm esok nye sy final exm ! awk thu tak skit ati sy ni ! OMG idk whts on ur mind smpi bole do tht things to me , pdhal u thu i nk exm right , geram gile kt u , TAHU TAK ! grr blik kg ni sy asyik teringt kt awk, kenape ea ? grm gn dri sndri ni buat ape ingt kt org yg dh tak ingt kt kite :( damnn shit ! i tk thu nk ckp cmne lgi , sumpa rndu gile gile kt u ! -____- ineedyou lah!

okay lah no mood plak dtg ni gtg lah dear, see you ! love youu so much akk! rndu dea , but now akk sombong , hmm n yg len pon sombong , hmm , ok kite thu kite ni sape , night ! :(

sincerely by nedy ^_^

No comments:

Post a Comment